Silkeborg Politihundeforening byder velkommen til Danmarksmesterskaberne for Dansk Politihundeforening 2020, der i år afholdes i det midtjyske, nærmere betegnet Gjern.

Danmarksmesterskabet holdes traditionen tro i den sidste weekend i september, hvilket i år er fra fredag d. 25. september til søndag d. 27. september 2020.

Danmarksmesterskabet er med deltagelse af tjenestegørende politihundeførere (sektion 1 medlemmer) og civile hundeførere (sektion 2 medlemmer) der konkurrerer på lige fod med hinanden i de tre klasser - patruljeklasse, kriminalklasse og vinderklasse.

Området omkring Gjern er præget af mange bakker og skrænter. De store højdeforskelle blev dannet under den sidste istid og ved isens tilbagesmeltning. Området rummer mulighed for helt særlige naturoplevelser. Blandt andet kan man opleve Danmarks ældste to-vejsystem, der dateres tilbage til vikingetiden. Det er også muligt at opleve mosen, hvor Grauballemanden blev fundet. Uanset, hvor du vender dig, finder du stier og vandreruter, der fører dig gennem et landskab med historisk vingesus.

Silkeborg Politihundeforening glæder sig til at byde Jer velkommen i vores smukke Midtjylland.

Velkommen til et spændende DM